Farenheit. La otra historia

Farenheit. La otra historia

Any 2142, al sud del mon, ciutat de Buenos Aires. Gustavo Montag, és un operari del sistema mundial de cremades de llibres. El seu objectiu és convertir-se en el major cremador de la seva secció.

Li encarreguen cremar un gran llibre.

El llibre s’escapa al món real.

Gustavo el persegueix.

El llibre es invencible.

La tapa del llibre s’obre, les lletres s’escapen de les fulles, envaeixen al protagonista. Un nou Univers apareix i les aventures es succeeixen: al mar lluita amb pirates juntament amb Sandokan, travessa històries que apareixen a l’Odissea, viatja en catifa voladora, en globus, en cavall, coneix les pocions d’Alícia, ajuda a un Principito, salva a una tortuga que el torna a una altra terra, col·labora amb l’amor de Romeu i Julieta, lluita contra alienígenes. Un altre, semblant però diferent, el torna a la seva realitat: destruir el llibre. Però alguna cosa canvia, Gustavo és igual però diferent. Lluita contra aquest ésser virtual que pretén cremar el llibre. Gustavo defensa allò que volia destruir: El poder del llibre, de les lletres, transforma el futur.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*