Tot el que necessites per anar al teatre

Alberto San Juan - España ingobernable

Alberto San Juan - España ingobernable

Alberto San Juan i Fernando Egozcue presenten aquest recital de textos i cançons que repassen la història de l’Espanya indignada i indignant.

SINOPSI

Sempre hi ha hagut una Espanya ingovernable. Fins i tot quan no hi havia Espanya. Sempre hi ha hagut un impuls, una potència, algun gest col·lectiu en contra del mal govern. És llarga la tradició democràtica espanyola, la lluita pel govern de tots.

España ingobernable és un relat dels principals cicles de combats ciutadans contra el poder durant el segle XX, a través d’un grapat de cançons i textos diversos.

Esgarrifosos versos de Lorca, Cernuda, Miguel Hernández, Ángel González, Gloria Fuertes, Jorge Reichmann, Albert Pla. Davant d’aquestes paraules de dignitat, les ofenses proferides per Franco, el general Mola, el general Queipo de Llano, i la tebior mostrada per personatges de les últimes dècades com Juan Luis Cebrián i Felipe González davant l’exercici d’una democràcia directa, autèntica i en profunditat. La dignitat humiliada que acaba convertint-se en humiliació. Una selecció de textos i cançons indignats i indignants que repassen la història d’Espanya des de la Segona República fins al dia d’avui. Això són, en essència, els 75 minuts d’España ingobernable, un recital auster i emotiu creat i posat en escena -amb veu i guitarra- per Alberto San Juan i Fernando Egozcue. (Rafa Ruiz, El asombrario & Co).

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Un enorme Alberto San Juan acompañado por el guitarrista Fernando Egozcue. Nos hacen disfrutar, sonreír y cantar con ellos mientras realizan una crónica política de los movimientos populares en España y una crítica social y política aderezada con mucha ironía. Recomendable.

    23/10/2017