Tot el que necessites per anar al teatre

Erbeste (boja per complaure)

Erbeste (boja per complaure)

Docu-ficció satírica en forma de monòleg. Cabaret solitari en el que una intèrpret transita ocupacions, ubicacions, idiomes, registres i textures en el seu esforç de trobar un lloc propi. Erbeste mostra la realitat d’una dona migrant que se sent sempre fora de lloc; la relació d’un mateix amb la seva memòria, amb les expectatives alienes i el desitg de pertinença. Erbeste vol arribar a mostrar-se com els altres poden demanar que sigui. Tan acostumada està a adaptarse i intentar encaixar, que perd el nord. Algú li va dir que això era part de la vida de comediant, però també li va dir que per triomfar cal ser genuí…

Erbeste es crea a Barcelona i Gasteiz; de la má d’una intèrpret i tres directores (una basca, una catalana i una italiana), un cantautor i una assesora d’assaig i accions per gaudir; enmig de tesis acadèmiques i precarietat laboral.

La dramatúrgia d’Erbeste vehicula un treball d’investigació sobre el sentit de pertinença en contextos socioculturals canviants. Durant el procés una intèrpret ha treballat per separat amb tres directores de diferents trajectòries i procedències per desplegar tres mirades al respecte d’una identitat, diferents projeccions del que un mateix és davant de l’altre, tres mètodes de creació al voltant d’un mateix eix temàtic i biogràfic. 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració