Tot el que necessites per anar al teatre

Erógenas

Erógenas

Arriba a la Sala Muntaner, Erógenas, adaptació teatral de contes eròtics cubans, extrets del llibre Exorcisme Final de Yovana Martínez i poesia de Zoe Valdés. La vida d’una dona des de la seva adolescència fins a la seva mitjana edat, a través de la seva experiència sexual.

Sinopsi

Comença específicament el dia que va perdre la virginitat en un internat cubà en el camp fins als seus 40 anys, exiliada fora de l’illa. Una peça que és més que la memòria d’amors temporals, intemporals, atemporals, perquè torna a través de la nostàlgia, a una Havana prohibida, de disgustos i tortuositats d’una realitat i una ciutat on el sexe és una forma de supervivència i escapament, tot i que ja no vives en ella.

L’humor, la musicalitat, la memòria i la interacció amb el públic, són alguns dels ingredients de l’espectacle que permet a l’espectador identificar-se i connectar amb els rastres d’una atropellada sexualitat adolescent, la desesperada urgència dels cossos i la soledat a la societat contemporània, traspassant les distàncies culturals i socials.


Valoració espectadors
  • Espectacular actuación. Risas, nostalgia, critica a la Cuba sexual, la de los machos alfas y la mujeres coquetas y obstinadas de tanto fiu fiu descarado. Me encantó la energía de las actrices. Merece mucho la pena ir a compartir un rato con ellas con esa sexualidad típica de las cubanas.

    23/03/2018