Tot el que necessites per anar al teatre

Ensayo sobre la ceguera

Ensayo sobre la ceguera

La Coquera teatro adapta la novel·la de José Saramago Ensayo sobre la ceguera amb una proposta de teatre envolvent que travessa la platea i trenca la quarta paret.

Sinopsi

Nota important: Espectacle de teatre envolvent en el que l’espectador se situa en el centre de l’escena vivint una experiència sensorial impactant. No recomanable per a persones amb claustrofòbia o pors a la foscor.

Una inexplicable epidèmia de ceguera arrasa la ciutat i els primers casos són aïllats ben aviat en un edifici abandonat mentre es prenen les mesures pertinents per entendre el mal o donar-li resposta. La contenció és necessària, la civilització ha de defensar-se sigui com sigui. Però, què ocorre amb els primers passos? Qui ajudaria a un cec si el seu mal fos contagiós? Val tot per protegir a la resta de la humanitat, inclús abandonar-los?

Viu en primera persona la pandèmia, sent l’horror de veure com l’ésser humà perd, minut a minut indicis de decència i empatia. Una oportunitat per formar part de la famosa novel·la de José de Saramago.

Fotos

Valoració espectadors
  • Una agosarada experiència immersiva en el fosc univers de l’obra de Saramago que, al mateix temps, també ho és de la pròpia condició humana. Molt recomanable!

    10/07/2018
  • Impresionante! Nunca he visto nada igual, el ser parte de la obra hace que sea muy peculiar, interesante y llena de mezcla de emociones. Muy recomendada.

    09/07/2018