Tot el que necessites per anar al teatre

Enigma (Sopar + Espectacle)

A partir de 22,50€
Comprar Entrades
Enigma (Sopar + Espectacle)

Regala al teu paladar i al teu ànima aquest sopar amb espectacle musical a Aquarella Music Restaurant!

Aquarella és una experiència, diferent, original, única a Barcelona, ​​i sobretot personalitzada, on el tracte amb el client és exclusiu creant un vincle important amb el sopar i l’espectacle. Els més de 10 artistes a l’escenari, 15 canvis de vestuari, cantants en directe, mestres de cerimònies, 4 canvis d’escenografia, crearan l’entorn perfecte per a qualsevol celebració especial.

Un espectacle que sorprèn per la innovació, creant una posada en escena cuidada fins l’últim detall i el nostre sopar es compon de plats seleccionats de la dieta mediterrània, on podran gaudir de el disseny i cura d’un producte fresc i elaborat. Una experiència diferent de la que sempre es surt content, deixa’t portar cap a una nova forma de passar una vetllada única.

Qualsevol esdeveniment o reunió és digne de tenir una cita especial i per això Aquarella Music Restaurant és el lloc idoni per gaudir d’una cuina mediterrània de mercat, que al costat del seu equip artístic crearan un moment irrepetible ple de sorpreses. Descobreix totes les teves opcions de menú.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració