Tot el que necessites per anar al teatre

En alquiler

En alquiler

En alquiler és un espectacle interpretat per Verónica Pallini i escrita per Mikel Fernandino que s’ambienta en la vaga d’inquilins de 1907 a Buenos Aires i en l’actual gentrificació dels barris de qualsevol ciutat moderna.

Sinopsi

Dues dones amb un mateix nom, Victoria, d’una mateixa família però de diferent temps i país, s’enfronten a un mateix problema: la pujada del lloguer dels seus habitatges i la impossibilitat de fer front a la despesa. D’aquesta manera, es troben fora de la llei perquè es neguen a quedar fora de les seves cases. Ambdues busquen la millor manera de conservar un sostre que s’enfonsa, tant física com metafòricament. Però ambdues formes són diferents i tindran un diferent final. Aquesta obra pretén posar de manifest la importància del teixit social del barri i del desig, de vegades explícit de vegades latent, d’algunes entitats privades i públiques d’acabar amb ell.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Eva Alloza

  El tema del que tracta l’obra malauradament està d’actualitat. Interessant paral·lelisme entre la situació d’especulació en el mercat del lloguer i la lluita de les dones en la vaga del lloguer a Buenos Aires a principis del segle passat. Fa pensar i fa sentir. L’acció sostinguda per una sola actriu és fàcil de seguir entre els dos personatges que interpreta. La minimalista posada en escena alhora la fa versàtil i clarament identificadora de cada espai en el que passa l’acció. Enhorabona, i a veure si algun representant polític, fons voltors i immobiliàries també passen pel públic.

  17/04/2018
 • Fuí este pasado domindo a ver esta obra, EN ALQUILER, un molólogo de Verónica Pallini, creativa, con diferentes registros, muy dinámica, con una puesta en escena sútil, que en todo momento sitúa al espectador.
  Genial, os la recomiendo, además Porta 4, es una sala alternativa, en la que se disfruta de un teatro próximo!

  17/04/2018
 • Hola, fuí este pasado domingo a ver EN ALQUILER, interpretada por Verónica Pallini, y me encantó, un monólogo, con diferentes matices y registros, dinámica y con una puesta en escena sútil i creativa.
  Os la recomiendo, además en Porta 4, podemos disfrutar de un teatro próximo, que dan estas salas alternativas.

  17/04/2018
 • Lena Lenera

  Intel·ligent text executat amb una gran dosi d’imaginació i saber fer, tant per part del director com de la inesgotable Verónica Pallini. Als dos personatges que ens narren les dues històries paral·leles (atenció a la bonica i romàntica lluita de Buenos Aires) se li sumen un seguit de petits desdoblaments magistrals que et fan oblidar ben ràpid que estàs davant d’un monòleg. S’intueix que al procés de creació hi ha hagut molta descoberta a través del joc, i s’agraeix moltíssim.

  Algú pensa que el teatre intel·lectualment estimulant és avorrit? Que faci el favor d’anar a veure En Alquiler i canviarà d’opinió en un tres i no res!

  Una obra plena de detalls, surts pensant en què no sabies que el «mimbre» ha d’estar en remull per guanyar flexibilitat igual que……surts amb ganes de saber-ne més! Aneu-hi!

  16/04/2018
 • Maravillosa actuacion de la actriz Veronica Pallini en personajes muy complejos, una obra fuerte, con contenido y problematica actual.

  15/04/2018
 • Carmen

  Excelente actuación con un texto muy inteligente.

  27/03/2018