Tot el que necessites per anar al teatre

Embrions#6

El Festival Escena Poblenou presenta la sisena edició d’ Embrions, un programa de recolzament a projectes artístics de creació emergent en estat de gestació, idees embrionàries que en un futur esdevindran projectes escènics. Es crea un marc idoni per a què els artistes puguin presentar la seva idea a representants de centres de creació i agents productors i programadors, i puguin trobar un acompanyament adequat per a seguir amb el seu treball.

La programació d’enguany està formada per un itinerari que viatjarà a través de quatre propostes embrionàries:

Col·lapse. Companyia Biguette Ballasco
Ficció (quàntica) de teories i pràctiques naturalitzades dins la societat; la monogàmia com a sistema, l’entrecreuament del territori-arrel (la terra esdevinguda nació) i el territori-projecció o territori-arrel (l’amor esdevingut parella).

Síndrome Hang Jonge. Labuena Compañía
Canviar el llum, posar un obstacle en el camí, netejar l’ espai, canviar de lloc un objecte, modificar la temperatura ambient i la música que plena la escena, mostrar un somriure o donar un cop sobre la taula, donar un crit o xiuxiuejar un gemec, prendre’s un descans, quedar-se en silenci o respondre amb una simple mirada. Qualsevol d’aquestes accions poden afectar a la nostre manera de reaccionar.
Totes les accions, absolutament totes, tenen repercussió en l’altra.

I am (t)here. Pere Jou & Aurora Bauzà
Treball sobre la relació entre el cos i la veu. Partint de la tradicional i històrica servitud del cos vers la veu, s’exploren noves formes d’interacció generant associacions que no només investiguen l’àmbit formal sinó que també conjuren nous horitzons semàntics.

Pata de Gallo. Companyia Estampades
El pas del temps no té manual i de cop i volta es fa present, palpable, inevitable. Tres personatges s’aturen en un moment ple d’incerteses; un moment de transformació. Com un ou morfològicament destinat al desequilibri i a la mutació, al renaixement, sense saber mai què fou primer.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració