Tot el que necessites per anar al teatre

Els ulls de Dalton

Els ulls de Dalton

Els ulls de Dalton és un espectacle d’Iñaki Garz, protagonitzat per Anabel Castany i Arnau Marín, que neix a partir del retrobament telefònic d’un amor de joventut.

Sinopsi

L’acció transcorre en una nit qualsevol en una ciutat que podria ser Barcelona. J.R, un professor universitari jubilat, com cada dijous truca a un telèfon de contactes buscant una mica de companyia. En la vida actual de J.R, aquest és dels pocs contactes que té amb el món exterior. Una estranya casualitat farà que la persona que està a l’altre costat de la línia, sigui una antiga novia de joventut: la Leonor. Troben una connexió especial a mesura que van parlant i quan descobreixen els qui són realment, es desencadena una tempesta. Velles picabaralles surten a de nou. Disputes que els enxampen per sorpresa i els cabregen després de tant temps.

Però resulta que la coincidència del moment, la seva trobada telefònica, no és tan casual, ja que un dels dos l’ha buscat deliberadament per a saldar un deute que feia molt de temps que no parava de sagnar.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Natalia C

    Mágnifica interpretación de los actores y la chica que canta tiene una voz magnífica, espléndida, mi más enhorabuena a los actores, se merecen un bravo, bravísimoooooo

    08/02/2021