Tot el que necessites per anar al teatre

Electric babyland

Electric babyland

Els més petits de la casa també van al teatre. I segur que voldran venir a conèixer Mr. Sound, protagonista d’un espectacle multilingüe i interactiu on els pares i els nadons tenen molt a dir.

SINOPSI

Benvinguts al laboratori en què Mr. Sound s’escarrassa cada dia per garantir que la ciutat soni com cal. Voleu fer-li un cop de mà? Segur que us ho agrairà perquè amb tants instruments i tantes màquines, sempre va bé tenir un ajudant, per jove que sigui. Sereu espectadors i alhora protagonistes d’un conte interactiu en el qual experimentareu amb instruments electrònics i acústics fets a mida i amb unes tarimes vibratòries que proporcionaran als vostres nadons una experiència acústica i sensorial diferent. Un món de sons i sensacions convertit en un conte on els protagonistes són els nens i les nenes.

De 0 a 5 anys.


Valoració espectadors
  • Vam anar a veure Electric Babyland a la Sala Atrium amb la nostra filla de 18 mesos. Ho vam passar molt genial. És un espectacle maco, tendre i molt ben pensat per als petits, on no només són espectadors si no que també participen. Molt recomanable. Els grans també ens ho vam passar bé.

    24/10/2015