Tot el que necessites per anar al teatre

El vol de l'home ocell

El vol de l'home ocell

El vol de l’home ocell explica la història del comte Arnau a partir de les cançons de Sangtraït, un grup de hard rock i heavy metal amb reminiscències fantàstiques i medievals, de la Jonquera, molt diferent dels altres grups de la seva generació, format l’any 1982.

Un musical a l’entorn de la llegenda segurament més coneguda de la tradició literària catalana a través de temes tan emblemàtics de Sangtraït com Somnis entre boires, Estones, Presoner del temps, La furtadora d’ànimes o Mirall de silenci ressegueixen la història d’Arnau i les Ombres de la Nit, d’Adalaisa, d’Elvira…

Gairebé una vintena de cançons diferents per explicar un musical de llegenda.

 

Sinopsi

En el cor del comte Arnau no hi ha amor. El seu càstig és vagar com una ànima en pena fins que algú es compadeixi d’ell i canti una cançó que li desperti l’amor de veritat. Però el termini se li acaba. La Furtadora d’Ànimes és a prop. A la Blanca li agraden les històries medievals. L’Àvia li regala un conte sobre el comte Arnau. La Blanca s’obsessiona amb aquest personatge. Creu que ella és l’única que pot salvar-lo.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració