El viatge d'en Jan

El viatge d'en Jan

Quan les coses no són com ell vol, en Jan es posa molt trist… llavors es vesteix de llop, la tristesa es transforma en ràbia, i ell es descontrola. Una d’aquestes vegades, la seva habitació es transforma en un nou món on coneixerà éssers que el faran reflexionar sobre les seves pors i les seves emocions.

Finalment, aconseguirà desfogar la seva ràbia incontrolada mitjançant la seva imaginació.

Una vegada que en Jan aconsegueix equilibrar els seus sentiments, decideix que és hora de tornar a casa, on trobarà el sopar que li ha deixat la mare com a element conciliador.

Aquest conte parla dels vincles, la tranquil·litat, la valentia i sobre com gestionar les pròpies emocions d’una manera creativa i saludable. Ens explica com utilitzar la imaginació per experimentar un alleujament del món real i ens mostra com, amb la fantasia, podem ajudar els infants a fer-se grans. En Jan és valent perquè aconsegueix refer-se de les seves pors, però, abans que res, és un nen intel·ligent, perquè aconsegueix tranquil·litzar-se amb ajuda de la fantasia. Els monstres són la manera de posar en imatges els problemes i pors quotidianes infantils. I el viatge, representa un procés d’aprenentatge infantil en el qual les emocions desbordants poden arribar a expressar-se d’una manera sana. L’emoció es canalitza, es conquereix i es controla mitjançant el joc.

 

Espectacle a partir de 3 anys.

Durada:

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos