Tot el que necessites per anar al teatre

El último tributo

El último tributo

El último tributo presenta els grans èxits d’El último de la fila, la formació de Manolo García i Quimi Portet, que va aconseguir alçar-se com un dels grups de referència al nostre país, i els èxits de la qual continuen estant vigents avui dia en totes les emissores de ràdio nacionals.

Per aquests motius, es van decidir ajuntar a Barcelona una sèrie de joves músics professionals, per a rendir l’homenatge que tant Manolo García com els seus nombrosos admiradors i incondicionals es mereixen.

El último tributo va ser el nom que van triar per a la formació, i des de 2007 que van iniciar la seva reeixida carrera, no han parat de collir èxits a nivell nacional, sent nominada el 2012 als premis ARC de la música com a banda de millor gira de versions, i és catalogat com una de les millors bandes tribut del país.

Tots els que van gaudir de la música i les lletres d’El último de la fila als anys vuitanta i noranta, i ho continuen fent avui dia, tenen una cita obligada amb El último tributo que ofereixen un repàs a tota la discografia d’El Último de la Fila i ens fa reviure una etapa màgica. El seu repertori ens transporta a través del temps i ens brinda l’oportunitat de tornar a gaudir dels temes més emblemàtics de la mítica banda de pop-rock espanyola.

 

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració