Tot el que necessites per anar al teatre

Cia. La Trepa: El somni d'una nit d'estiu

Cia. La Trepa: El somni d'una nit d'estiu

El Somni d’una nit d’estiu és una de les peces més màgiques i enjogassades de William Shakespeare. Fantasia i realitat hi conviuen amb sorprenent naturalitat. Els seus temes principals són el somni i la realitat, l’amor i la màgia. La comèdia explica els conflictes de dues parelles d’enamorats que passen la nit al bosc. Amb ells s’hi barregen el rei i la reina de les fades, Oberon i Titània, i l’entremaliat follet Puck que embolica totes les situacions, i també uns artesans, una mica matussers, que assagen una funció de teatre. Al final els embolics es resolen i el que ha passat resta com el record d’un somni.

El somni d’una nit d’estiu és un títol ideal per donar a conèixer Shakespeare als nens i nenes, amb un espectacle a l’estil de La Trepa, viu i dinàmic, amanit amb diversos números musicals originals, amb ritme i imaginació, i vestit tan adientment com pertoca. El seu tema principal és el somni i la realitat, l’amor i la màgia.

Recomananat a partir de 6 anys.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats

7 musicals familiars imprescindibles

21 gener 2020

Del 30 de gener al 9 de febrer celebrem la Setmana dels Musicals a Teatre Barcelona, i hem volgut posar-t’ho fàcil per triar les millors propostes del gènere que pots […]