Tot el que necessites per anar al teatre

El patito feo

A partir de 8,00€
Comprar Entrades
El patito feo

El patito feo és el cinquè espectacle de la companyia A la Sombrita. En ell es desenvolupen tots aquells elements que fan de la mateixa una companyia més que singular.

Sinopsi

La versió de l’obra d’Hans Christian Andersen, ens explica la història d’un cigne que neix accidentalment en un niu equivocat. Des del principi l’Aneguet “lleig” és rebutjat per la societat de la granja per la seva condició de diferent. És inacceptable per als altres per ser, simplement, diferent i es veu obligat a l’exili per la incomprensió, la crueltat de la ignorància i la maldat deliberada. Però gairebé sempre és pitjor romandre en el lloc que no ens correspon que caminar perduts durant algun temps. Al final d’un llarg trajecte de penúries, però també d’aprenentatge, l’aneguet descobreix en veure’s reflectit així mateix en l’aigua, que ell també és un bell cigne. Un final que ens obre cap a l’esperança que gairebé sempre les diferències resulten beneficioses i creen un futur brillant. Així, des de la tècnica més artesanal i complexa, gaudirem d’aquesta història de superació personal, la del nostre simpàtic i ombrejat aneguet lleig.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració