El misteri del Teatre Regina
A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Des de: 17 de setembre de 2022
Fins: 18 de desembre de 2022

El misteri del Teatre Regina

Descompte prevenda estiu: Entrades a 9€ per compres abans del 15 de setembre

La Companyia Microescape Bcn presenta El misteri del Teatre Regina, un nou muntatge interactiu que trenca la quarta paret, on el públic és la peça clau per a resoldre pistes i haurà d’arremangar-se i posar-se mans a la feina, per a fer que el show arribi al seu apoteòsic ( i inesperat ) final.

Sinopsi

El públic s’asseu i es prepara per a veure una prèvia de l’espectacle familiar “La rateta que escombrava l’escaleta” dirigit per la reconeguda directora LLuisa Pascal i interpretat per l’actor Lluc Manuguer, un gran actor de la escena catalana amb un ego tan gran que no hi cap al teatre. També interpreta l’espectacle una jove actriu la Júlia Mas, molt més humil, i enamorada de la seva feina. Però durant la representació les coses comencen a sortir malament, i l’únic tècnic que hi ha al teatre, en Martines, no dona l’abast a arreglar tots els estranys fenòmens que tenen lloc a la sala.

Aquí és on públic haurà d’entrar en acció i ajudar-los a tirar endavant l’espectacle fent d’apuntadors, maquilladors, tècnics (… inclús d’actors! ) per finalment acabar resolent  quin és el El misteri del Teatre Regina.

El misteri del Teatre Regina tanca la trilogia de “misteris” que la Companyia Microescape Bcn van començar el 2019 amb El misteri de Houdini i el 2021 amb El misteri de Sherlock Holmes.

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Informació pràctica
Jove Teatre Regina, Barcelona
Carrer Sèneca, 22, 08006, Gràcia, Barcelona

Aforament:
300 persones

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit