El mal del jazz: quan Barcelona era hot
A partir de 18,00€
Comprar Entrades
Des de: 9 d'octubre de 2022
Fins: 30 d'octubre de 2022

El mal del jazz: quan Barcelona era hot

Aconsegueix un descompte de 4 euros! Entrades a 16€ enlloc de 20€ si compres a través del web de TeatreBarcelona.

La Cinta Moreno i el Joel Moreno no són família. Això sí, a més de compartir cognom, comparteixen fascinació pel hot jazz que es feia a Barcelona als anys 40. Amb la companyia La Copla de Wisconsin posen la música en primer terme per desempolsar un repertori musical tan poc conegut, per reivindicar el gènere com a patrimoni musical catalana, i per donar a conèixer la gran quantitat de sales, festivals, orquestres i músics autòctons que van omplir de jazz el nostre país abans i després de la guerra.

Per tot això, El mal del jazz: quan Barcelona era hot, és, en essència, un concert. Un concert amb una mica d’història. Un concert amb un punt de teatre. Però sobretot, un concert de jazz.

Sinopsi

L’arribada de l’anomenada ‘música moderna’ va suposar tot un boom a la nostra ciutat, que aviat es va convertir en l’epicentre ibèric d’aquest nou estil. El hot jazz i les seves variants (swing, foxtrot, boogie-boogie…) van causar un autèntic furor a la Barcelona de posguerra.

El repertori d’aquest espectacle vol fer un repàs per les cançons de jazz que es van composar i gravar a Barcelona durant els anys 30 i 40. Cançons originals en castellà i en català (i també alguna versió) que recorden als estàndards que arribaven del Estats Units i que són el millor testimoni de la revolució del hot a Catalunya.

Durada:
Idioma:
Català
Fotos i vídeos
Informació pràctica
El Maldà, Barcelona
Carrer Pi, 5. Escala dreta, Principal, 08002, Ciutat Vella, Barcelona

Aforament:
50 persones

Accessibilitat

El Maldà és accessible per a persones amb mobilitat reduïda i amb cadira de rodes. El teatre disposa d’ascensor per accedir a la sala. Així mateix, en cas d’accedir-hi amb cadira de rodes s’aconsella avisar a l’equip de taquilles per tal de fer la reserva de la localitat (contacte@elmalda.cat).

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit