Tot el que necessites per anar al teatre

El librotorio

El librotorio

A El Librotorio, Clarita, una nena una mica inquieta i divertida, visita a l’excèntric doctor Boris en el seu laboratori, ple d’experiments al·lucinants. El doctor envia a Clarita a la biblioteca a la recerca d’uns llibres de física, química i matemàtiques per preparar una poció per a la memòria.

Clarita es troba amb el seu amic Bonastre, el bibliotecari. Aprofitant que ell la deixa sola per anar a buscar els llibres del doctor, llegeix meravellosos contes als nens. En aparèixer Bonastre, distret, xoca amb Clarita, i els llibres dels dos es confonen a terra.

Un cop al laboratori Clarita s’adona que ha agafat els llibres equivocats i decideix aprofitar els contes i jugar a canviar les històries. Versiona La Caputxeta Vermella, on es reflecteix el bullying, afegint a altres contes valors com la solidaritat, l’empatia, el respecte i la confiança. Un joc que els agrada tant que decideixen crear un librotorio, un laboratori de llibres, amb el que pretenen reivindicar la màgia dels contes.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració