Tot el que necessites per anar al teatre

El guardaespaldas, el musical

A partir de 21,00€
Comprar Entrades
El guardaespaldas, el musical

Per a les funcions de l’27, 28, 29 i 30 d’octubre per les localitats de platea i de 1r pis.

El Guardaespaldas, el musical, basat en la reeixida pel·lícula de Whitney Houston i Kevin Costner, s’estrena a Barcelona.

Sinopsi

“El Guardaespaldas” és un thriller romàntic que gira entorn de l’estrella i diva del pop Rachel Marron, qui es veu obligada a contractar a un guardaespatlles en veure’s assetjada per un fan. El llibret compta amb moltes de les cançons de la música original de la pel·lícula, que es va convertir en la banda sonora més venuda de tots els temps en vendre 48 milions de còpies a nivell mundial.

L’espectacle conté grans èxits de Whitney Houston, com “Queen of the Night”, “I Wanna Dansi with Somebody” o l’inoblidable tema “I Will Always Love You”.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Què ho fa, que la cartellera d’aquesta temporada aplegui tants musicals?

Què ho fa, que la cartellera d’aquesta temporada aplegui tants musicals?

7 octubre 2021

L’oferta de teatre musical que veurem aquesta temporada als nostres escenaris hagués costat imaginar fins i tot en temporades prepandèmiques. És evident que l’aturada de la Covid ha creat un coll […]

Balañà aposta per una temporada teatral amb grans musicals i molt humor

Balañà aposta per una temporada teatral amb grans musicals i molt humor

17 setembre 2021

El Grup Balañá, empresa que gestiona els teatres Borràs, Coliseum i Tívoli, ha anunciat quins seran els ingredients de la seva cartellera per aquesta nova temporada acabada d’estrenar: reinvenció, cares […]