Tot el que necessites per anar al teatre

El cielo es de los payasos

El cielo es de los payasos

El cielo es de los payasos és una obra que tracta sobre el director de Comediarte, que es llança a actuar en una obra en la qual representa a un personatge que és actor que, al seu torn, representa un altre personatge… El que seria teatre dins el teatre, dins el teatre.

Sinopsi

El cielo es de los payasos explica la història d’aquest actor que es va veure obligat a cremar un teatre per culpa de certs abusos proporcionats per la seva mare, qui era una reconeguda actriu. En una espècie d’Èdip Rei modern, el director de Comediarte, intentarà recrear aquesta història, possiblement obligant i coaccionant una de les seves actrius de la companyia perquè, contra la seva pròpia voluntat, interpreti una escena violenta de sexe gairebé explícit.

O potser no obligui a cap jove a haver de sotmetre als seus capricis de director manipulador i assetjador. Si voleu conèixer els secrets retorçats de la ment del director d’aquesta companyia, no et perdis aquesta obra en què la resta dels seus companys d’elenc han decidit deixar-lo sol a la seva pròpia sort, amb l’esperança que no es torni totalment boig, ni l’empresonin, ni cremi la sala, ni ofengui els espectadors i molt menys els cremi juntament amb el teatre.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració