Tot el que necessites per anar al teatre

El carreró de les bruixes

El carreró de les bruixes

El carreró de les bruixes és un espectacle musical a partir de llegendes de la nostra cultura popular, per fer-les arribar d’una manera lúdica i divertida, que barreja el teatre de text amb l’òpera i altres estils musicals.

Les peces operístiques han estat especialment composades per en Paco Viciana, que té una llarga trajectòria com a compositor contemporani. Però també es toquen altres estils musicals amb la col·laboració dels músics Carles Cors i Faló Garcia, provinents del món del pop/rock i de l’animació infantil. Això fa que l’espectacle tingui un aire fresc i molt viu.

SINOPSI

Han fet fora a les bruixes de tots els pobles de Catalunya i s’han instal·lat al El Carreró de les Bruixes de Cervera. A cada casa n’hi viu més d’una i totes i cadascuna d’elles té una història per explicar-nos.

La bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves de la bruixa Professional per poder-s’hi quedar, però té la mala sort d’arribar just el Gran Dia! I per postres, a diferència de les altres, ella canta òpera. Com s’ho farà?


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració