El camp

El camp

Xavi Àlvarez dirigeix un thriller psicològic de Martin Crimp, un joc a tres on res és el que sembla.

SINOPSI

El Richard, un metge d’èxit i reputació impecable, i la seva dona Corinne, han fugit de l’estrès de la ciutat per anar a viure a una casa a al camp i començar una nova vida amb els seus fills. Però una nit en Richard torna molt tard a casa i no ho fa sol, ho fa amb una noia, una desconeguda que ha trobat tirada a la carretera i a qui ha brindat el seu auixili. La noia, la Rebecca, despertarà i posarà en evidència el que la Corinne ja sospitava, que no és cap desconeguda per al seu marit.

Fins a on està disposada a arribar la Rebecca? Quin preu està disposat a pagar en Richard per la seva reputació? I la Corinne per salvar la seva família?

 

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Esther Salat

  Nos gustó mucho. Flipé mucho con el actor y las actrices y con la obra en general. La verdad es que al principio pensé que igual me agobiaria pero enseguida me enganché. Muy guay

  25/03/2016
 • Nadia Crespo

  Em va agradar molt i em va sorprendre. No sabia ben bé què anava a veure i la veritat és que vaig gaudir molt. És una història que t’atrapa, i l’actor i les actrius estan realment bé. Els seguiré la pista. Us la recomano molt.

  25/03/2016
 • Alex Casado

  Ya los fui a ver al Versus y he repetido. Esta vez saqué conclusiones nuevas respecto a la historia. Os la recomiendo!

  25/03/2016
 • Miquel Blanc

  Ens va encantar! Vam anar amb un grup i encara en parlem! Què bé una obra de teatre tan ben escrita, que et fa pensar i que t’emportes a casa. Els actors excel·lents! I la posada en escena espectacular des que entres al teatre. Genial!

  25/03/2016
 • san
  san

  Lenta,densa y espesa…..a los 20 minutos esperaba que se abriera la puerta para irme….me comi todo el toston……

  22/03/2016