Tot el que necessites per anar al teatre

Edmund III

Edmund III

Edmund III és un monòleg teatral escrit i dirigit per Francesco Nappi i protagonitzat per Federica Amendola i Andrea Vassili Benevento.

Sinopsi

Al Londres d’inicis del ‘800, entre miserables posades i teatres de província, un home aspira a convertir-se en l’intèrpret més gran que mai ha existit. Es tracta d’Edmund Kean, l’il·lustre actor shakespearià de tots els temps.

Als seus 44 anys, es troba en el seu últim any de vida; víctima d’una malaltia que el compromet tant física com mentalment. L’actor s’auto-relatarà a través d’un monòleg on apareixeran els fantasmes de la seva ment; espectres que transformaran a la seva dona en una víctima sacrificada per les seves ambicions. De la seva ment en ruïnes prendrà forma la seva història.

Edmund ens explica la seva miserable existència a través dels protagonistes més representatius de la tragèdia shakespeariana (Hamlet, Ricardo III, Shylock, etc.) i de les seves obsessions; alternant l’ímpetu de bogeria amb la ironia i la profunda incomoditat de la seva ser.

*Espectacle en italià amb subtítols en castellà.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració