Tot el que necessites per anar al teatre

Dona – Foc, la dona que es crema

Dona – Foc, la dona que es crema

Dona – Foc, la dona que es crema és un espectacle poètic que combina versos, música i feminitat, mentre ret homenatge a la figura de la dona poeta.

Ens parla de la dona mitjançant la paraula d’aquesta. Les poetesses del segle XX i XXI han escrit sobre l’amor i la mort –temes que comparteixen amb els seus iguals masculins– , però també han escrit sobre la maternitat, la menopausa i sobre el què significa ser dona en un món on els homes tenen el poder.
L’espectacle teatral, sorgeix a partir de la combinació de versos escrits únicament per dones, ja que volíem reivindicar la figura de la poetessa, tan exclosa en les antologies tradicionals.

A l’espectacle es poden escoltar fragments dels poemes de les següents poetesses: May Sarton, Elisabeth Jennings, Marge Piercy, Margaret Atwood, Rosa Leveroni, Maria Mercè Marçal, Primitiva Reverter, Gràcia Jimenez, Begonya Pozo, Silvie Rothkovic, Silvia Bel Fransi, Sara Bailac i Ardanuy, Estel Solé, Montserrat Abelló i Soler, Adrienne Rich, Alice Walker iLaura Dalmau.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració