Don Juan Tenorio. Ara musical

Don Juan Tenorio. Ara musical

Els reis de la comèdia! Després de l’èxit de la temporada anterior torna aquesta obra mestra de la ma amb versió renovada i adaptació a MUSICAL!!

Homenatge a Mary Santpere!

Dos mestres de la comèdia catalana com són els cèlebres Joan Pera i Lloll Beltran conjuguen la seva excel·lència artística a l’escenari aquesta vegada interpretant als mítics personatges de Doña Inés i Don Juan, del drama romàntic Don Juan Tenorio, de José Zorrilla.

Aquesta brillant peça, representada en múltiples ocasions a l’escena catalana, és recordada sobretot per la inoblidable interpretació per part de Joan Capri i Mary Santpere a mitjans dels anys 70. Seguint aquesta estela d’humor, el binomi artístic conformat pel Joan i la Lloll pretenen conferir frescor i actualitat a l’espectacle així com donar vida a una de les escenes d’amor més impactants del teatre: l’amor entre Doña Inés i Don Juan.

Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle 3
 • Andreu Rami
  Andreu Rami
  Teatre Barcelona
 • Carles Armengol Gili
  Carles Armengol Gili
  Teatre Barcelona
 • Yolanda Fernández
  Yolanda Fernández
  Teatre Barcelona
Articles relacionats

DON JUAN TENORIO en versió musical

Joan Pera, Lloll Bertran i Deparamo estan preparats per aterrar al Teatre Apolo aquest Nadal amb renovada diversió musical del Don Juan Tenorio. La nova, particular i divertida versió de Don […]

Enllaç copiat!