Tot el que necessites per anar al teatre

Desvariacions d'Otel·lo

Desvariacions d'Otel·lo

Alba Sarraute presenta el seu nou espectacle: Desvariacions d’Otel·lo, basat en el mític personatge del bard anglès, Shakespeare.

Sinopsi

Desvariajar el drama d’Otel·lo fins ha fer-lo propi, fer un viatge per dins dels personatges de Shakespeare a través del clown i el circ transformant-los en místics i eterns.

A través de màscares, titelles i instruments automatitzats, Alba Sarraute ens transporta a un viatge dins de la seva pròpia por a l’amor.

Diu que Otel·lo és la lluna, Desdemona el Sol i que mai podran estar junts per culpa de la por, representada per Iago, un dels personatges més misteriosos que ha creat Shakespeare!

Perquè odia l’amor Iago? Aquesta és la pregunta que ens situa a l’inici de l’espectacle i amb l’ajuda del públic volaran fins al firmament per tornar a caure! I intentar posar fi a les històries d’amor que mereixen ser acabades.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Maldà omple d’històries reals i properes la seva nova temporada

El Maldà omple d’històries reals i properes la seva nova temporada

14 setembre 2019

Els Pirates Teatre celebren 6 anys al capdavant de la gestió de l’emblemàtica sala El Maldà amb una programació que és composa de 7 espectacles d’estrena, 4 èxits de la sala […]