Tot el que necessites per anar al teatre

Desde el azul

Desde el azul

Desde el azul són els desitjos i creences de la vida artística d’Inés Pasic, una de les figures més conegudes del món del mim i el teatre de titelles.

Els personatges apareixen en un moment de maduresa, en l’impetuós desig d’afirmar la seva pròpia existència. Aquestes criatures estranyes, carn de la seva pròpia carn, són la seva ànima biogràfica xiuxiuejada amb humor i poesia. Els personatges són fràgils i simplement corporals, tan humans com la carn i els ossos de la titellaire que els manipula. L’efímer i les formes extremament enginyoses de l’univers del cos humà es converteixen en un gran retaule on interactuen totes, recreant els seus particulars i originals conflictes, drames i alegries que no deixen de ser, al mateix temps, les de la pròpia titellaire. Un espectacle tan íntim com meravellosament emocionant i ple de tendresa.

INÉS PASIC

El treball d’Inés Pasic es fonamenta en les possibilitats expressives de les diferents parts del cos, amb un llenguatge propi i inconfusible que beu tant del món dels titelles com del mim i de la dansa.

Inés Pasic té una llarga trajectòria en el món del teatre. Després d’acabar els estudis al conservatori de Sarajevo, l’any 1986 va crear, amb Hugo Pérez, Teatro Hugo e Inés en què combinaven tècniques de manipulació, mímica i dansa. Les seves produccions van ser presentades a més de quatre-cents festivals internacionals i el 2003, Pasic funda Gaia Teatro, que també té un llarg recorregut als escenaris. El 2015 va guanyar el premi com a millor intèrpret al Festival de Titelles de Lleida, amb Desde el azul.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Festival IF Barcelona presenta nova edició amb la figura humana com a nexe

El Festival IF Barcelona presenta nova edició amb la figura humana com a nexe

4 novembre 2019

El Festival IF Barcelona, la biennal de teatre visual, de figures i titelles de Catalunya, organitzat amb la col·laboració de l’Institut del Teatre, l’Arts Santa Mònica, el Departament de Cultura de la Generalitat de […]