Tot el que necessites per anar al teatre

Des gestes blancs

Des gestes blancs

Naïf Productions presenta Des gestes blancs, on veurem com un pare i un fill, a partir del joc i del desequilibri de forces entre els seus cossos, ens conviden a entrar en les condicions paterna i filial en una dansa on la imatge de l’un no és sinó el reflex de l’altre.

Un espectacle alegre i commovedor en el qual Sylvain Bouillet i el seu fill de vuit anys Charlie superen els obstacles a partir de la confiança mútua, on el fill segueix les passes del seu pare i el pare imita el fill. Un viatge de descobriment tant per a l’adult com per al seu fill que de ben segur reconeixerem.

LA COMPANYIA

Naïf Production és una fàbrica d’espectacles vius i d’aventures col·lectives fundada per Sylvain, Mathieu i Lucien, tres acròbates que, al voltant dels conceptes de desequilibri, resistència i esforç, desenvolupen ficcions d’imatges i gestos en què la implicació física té un paper preeminent, una implicació que intenten estendre més enllà de l’escenari.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Una commovedora història sobre un pare i el seu fill, al Mercat de les Flors

Una commovedora història sobre un pare i el seu fill, al Mercat de les Flors

19 octubre 2020

Els dies 24 i 25 d’octubre la companyia francesa Naïf Production arriba al Mercat de les Flors amb Des gestes blancs. A l’espectacle Sylvain Bouillet i el seu fill de […]