Tot el que necessites per anar al teatre

Darrere la porta

Darrere la porta

Què passa dins dels centres de menors? Aquestes dues actrius, també educadores socials, ens expliquen amb fets veritablement reals que passa en els centres de menors, quines històries de vida passen, com ho viuen els menors en un centre tancat, que senten els educadors, quines experiències passen, que succeeix amb tantes i tantes històries dramàtiques per explicar, perquè no quedin en el silenci, perquè algú les recordi, que no quedin en l´oblit els que ho han patit, els que ho han fet, els que ho paguen pels seus fets tancats.

En aquesta obra de teatre, et pots riure,  plorar, o totes dues coses a la vegada, perquè son vides marcades per sempre, perquè en un lloc on manca el dret fonamental que és la llibertat, es mouen moltes coses… Volent ajudar, educar, pel camí es transformen els educadors, es moldegen a vegades els menors tancats, no sempre. A través del teatre, aquestes dues actrius es despullen amb una realitat no accessible per a tothom, no es pot saber sempre que passa darrere la porta d´un centre de menors.

Totes les escenes i diàlegs de l´obra, així com algunes de les cançons i veus en off  són reals, fruit d’anys d’experiència de les actrius com a educadores socials en centres de justícia juvenil.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració