Dàmaris Gelabert en concert

Un concert-espectacle amb els temes més populars de la Dàmaris Gelabert (Bon dia, Els dies de la setmana, Qui sóc jo?, Tu, l’Abecedari, etc.) acompanyada per músics, coristes, un actor i la participació especial de la Lola (videoclip: Qui sóc, jo?) i la Caterina (videoclip: Bon dia!). Un concert ple de ritme perquè tota la família pugui cantar i gaudir d’aquestes divertides cançons que molts nens i nenes canten diàriament a casa i a l’escola.

L’experiència d’aquest concert-espectacle ens dóna l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts; ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius. Quan cantem generem moments tan significatius que segurament quedaran instaurats en la memòria dels nostres infants tota la vida.

La Dàmaris Gelabert s’ha convertit en un referent musical per als nens i nenes del nostre país. Pedagoga i musicoterapeuta, les seves cançons, a banda de fer feliços i divertir als infants tenen un alt contingut pedagògic. Projecten valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s’han popularitzat per les escoles i famílies amb els nens i nenes com a protagonistes. Una recepta infal·lible per acostar l’amor a la música i a la cançó des de ben petits.

Espectacle recomanat per a infants d’1 a 9 anys. 

Durada:
Idioma:
Català

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

"*" indicates required fields

Privacidad*
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Enllaç copiat!