Tot el que necessites per anar al teatre

Cremats

Cremats és l’última comèdia de Roger Peña, autor de Iaia! i guanyador del IV Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta. Amb un repartiment de luxe encapçalat per Willy Toledo (doblement nominat als premis Goya).

SINOPSI

Una comèdia sobre l’enveja, la rancúnia, la gelosia i altres “virtuts” essencials que toca de ple problemes de la nostra societat com ara la crisi, la doble moral o les relacions mal portades. Una obra centrada en quatre personatges cremats per la vida que porten.


Valoració espectadors
 • Sabia anaba a veure una comedia per pasar l estona sense pretensions pro en la confiança per els actors involucrats que el nivell seria mes alt. En conjunt humor molt facil amb alguns gags conseguits pro en general tot masa previsible i malgrat l aparent modernisme de algunes situacions, hem sonaba a teatre una mica desfasat pro que pot funcionar sino pretens altra cosa que distreuret amb un nivell de exigencia baix, que una comedia sigui divertida i tingui calitat ,no ha de estar oposat pro no es facil i tampoc aquesta vegada ha funcionat, encara que crec les pretensions per conseguir-ho eran escases.

  17/02/2015
 • comedia sencilla, de bromas faciles, pero tenia sus puntillos de humor, que hacian reir de buena gana. divertida para pasar el domingo por la tarde.

  17/02/2015
 • san

  humor facilon de enredos sin mas pretension,no es mi tipo y me aburri bastante.

  11/02/2015