Tot el que necessites per anar al teatre

Cia. La Trepa: El meravellós màgic d'Oz

Cia. La Trepa: El meravellós màgic d'Oz

Dorothy és una joveneta que viu amb els seus oncles a les planes de Kanses. La seva vida és grisa i avorrida. Per això la Dorothy somia en marxar ben lluny, a un país on tot sigui de colors i on trobi l’alegria.

A causa d’un tornado, que s’emporta la seva casa volant pels aires, Dorothy arriba al fantàstic país d’Oz, un lloc on bruixes bones i dolentes disputen entre elles i on les coses més inversemblants són del tot possible. Per tornar a casa seva, la Dorothy ha d’anar a Ciutat Maragda i parlar amb el gran Màgic d’Oz.

Al llarg del camí, sempre solcada per mil perills, troba un seguit de personatges, que també volen obtenir alguna cosa que els hi manca: un espantaocells que desitja un cervell, un home de llauna que vol un cor i un lleó poruc que necessita coratge.

L’ESPECTACLE:

L. Frank Baum va escriure un conte modern, que s’allunyava molts dels contes clàssics de fades de tota la vida.

La Trepa ja el va adaptar al teatre, amanint-lo amb uns quants números musicals per a cel·lebrar els 30 anys de la Companyia.
Ara, a punt d’iniciar una nova dècada de la seva història com a companyia de teatre, han volgut programar de nou aquest espectacle:

Primer, pel missatge implícit que duu el propi conte: cal aprendre a acceptar-nos tal com són, intentar trobar la veritat que portem a dintre, descobrir la pròpia autoestima i llavors fer un esforç per superar les dificultats i ser un xic millors.

I segon, perquè tots en algun moment o altre de la vida hem viatjat pel País d’Oz camí de Ciutat Maragda. “Nosaltres, a diferencia de la Dorothy, no volem tornar a casa. Volem seguir en el meravellós país que és el teatre per a nois i noies perquè és aquí on hem trobat el cor per estimar, el cervell per pensar i el coratge per seguir endavant”, diu la companyia.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració