Tot el que necessites per anar al teatre

Comment te dire adieu

Comment te dire adieu

Comment te dire adieu és una història d’amor sobre les diverses maneres que tenim de viure i afrontar les nostres relacions i com gestionar-les quan ens enamorem.

Tot comença quan en Francesc, un dèspota i prepotent propietari d’un bar al barri de Gràcia, coneix en una nit d’estiu a la Mónica, una noia descarada i aparentment sense complexes però que amaga una feblesa amb aires de joguina trencada. El Francesc i la Mónica hauran de superar les seves barreres sentimentals per tal de poder deixar fluir l’atracció que els embriaga.

D’altra banda tenim l’Andreu, client habitual del bar d’en Francesc recentment separat de la seva dona. L’Andreu està perdudament enamorat de la Lola, l’alegre, somrient però ignorant cambrera del bar. La nul·la capacitat de l’Andreu per ser mínimament romàntic li resta cap possibilitat per enamorar-la.

La Lola, per la seva part, també té sentiments més amagats… Més aviat sensacions reprimides: té com a parella un home molt tradicional que la tracta més aviat com un objecte.

Tots quatre viuran una muntanya russa emocional que els farà canviar irrevocablement la seva visió de l’amor. Tots hem de tenir clar que quan l’amor truca a la nostra porta hem d’estar ben preparats!

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Lena Lenera

    Aquest cap de setmana han estat a Granollers, tant de bo els tornem a veure aviat. És fresca, tendre i divertida. El millor? l’excel·lent personatge de la Lola, impecable el treball de la Maria Asensio, només per això val la pena anar-hi. És cert que la història entre l’Andreu i Lola es menja la de la Mònica i el “jefe”, a la que potser li manca a parts iguals credibilitat interpretativa i dramaturga, però les escenes esdevenen ràpides i entrellaçades de forma molt original i molt ben estructurades. Es mereixen un teatre ple!

    03/11/2014
  • Potser l’espectacle més fluixet que he vist a la FlyHard.
    La història de l’Andreu i la Lola molt millor que la del Francesc i la Mònica que es fa molt poc creïble.

    05/10/2013