Tot el que necessites per anar al teatre

Commedia in fretta

Commedia in fretta

La companyia internacional La Bussola (La Brúixola) va ser fundada l’any 2016 per actors professional especialitzats en Commedia dell´Art a l’escola d’Antonio Fava.

La companyia La Bussola es conforma de sis actors internacionals, dues dones i quatre homes, amb habilitats en cant, ball, acrobàcia i música. Un actor francès que dirigeix dos teatres en Nice, un actor italià que dirigeix la seva escola de teatre a Itàlia, una actriu, cantant d’òpera, compositora i productora suïssa, una actriu i directora espanyola fundadora de la seva pròpia companyia de Commedia dell´Art a Barcelona, Un actor, escultor i ceramista xilè que confecciona màscares per a teatre, i finalment un actor –ballarí xilè amb habilitats musicals.

El nostre objectiu com a companyia és crear teatre sobre la base de la Commedia dell´Art, gènere que desafortunadament és desconegut o oblidat en molts llocs del món. Barrejant-la amb les diverses visions teatrals i culturals dels membres de la companyia, per establir un nou tipus de comèdia.

SINOPSI

París, segle XVII.

Temps difícils per Molière i la seva tropa d’actors:

Els espectacles no funcionen, el públic és hostil, els intèrprets massa egocèntrics, però encara queda una esperança per ressorgir de les cendres.

El marquès, en representació del rei, demana un nou espectacle, una nova tragèdia d’un tal Shakespeare.

L’únic problema és que ho vol per a la mateixa tarda. Assajos amb presses, malentesos i la constant amenaça del marquès, faran d’aquesta obra una commedia in fretta…
Què!? Una comèdia urgent… ah!


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració