Tot el que necessites per anar al teatre

Cobi Curro Naranjito

Cobi Curro Naranjito

Cobi Curro Naranjito és una comèdia, un musical, un cabaret i un retorn al passat, amb l’humor més absurd que trobareu a la cartellera, de la mà de tres grans actrius còmiques: la Laia Alsina, la Maria Cirici i la Laura Pau, que canten i ballen al ritme de la música original de Gerard Sesé, interpretada en directe. Un espectacle amarat de diversió, gamberrisme i nostàlgia a parts iguals, ple de referències, personatges, cançons, sèries i pel·lis dels meravellosos 80 i 90, dècades de llums i contrastos.

SINOPSI

Benvinguts al Bar Cobi Curro Naranjito –antic Casa Mary–, un bar de carretera en un punt indeterminat de la Nacional II entre Maçanet de la Selva i Los Monegros. Les tres filles «i mitja» de la Mary i del Francisco regenten la fonda que van heretar de la seva difunta mare, i ho han disposat tot per rebre les mascotes més cèlebres del passat, organitzant el TIMO 2017: la Trobada Internacional de Mascotes Oblidades. Una convenció on mascotes esportives i corporatives es retroben per fer teràpia col·lectiva, recordar vells temps i fer un viatge al passat. Però les tres filles i mitja només tenen un únic objectiu: conèixer el seu pare, l’home que un dia va ser Cobi, Curro, Naranjito.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Avui a la Sala Muntaner he passat una molt bona estona veient aquest divertimento amb tocs de cabaret, comèdia i musical que ens porten The Feliuettes i que dirigeix ​​ Martí Torras Mayneris. Amb un ritme trepidant, una bona dosi de nostàlgia i una altra d’un humor absurd que en alguns moments m’ha recordat Monty Python, Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau acompanyades al piano per Gerard Sesé ens porten als anys 80/90 i ens fan reviure aquella època amb programes de televisió, anuncis, personatges, pel·lícules i sèries en alguns moments parlat i altres amb cançons amb unes lletres gamberres que et mantenen els noranta minuts atrapat amb un somriure. Les tres actrius us asseguro que suen la cansalada, ballen, canten magníficament, es canvien constantment de vestuari, baixen a la platea, interactuen amb el públic amb una espontaneïtat que des del minut un empatitzes amb elles. Totalment recomanable però si voleu anar-hi, donar-vos pressa perquè aquest diumenge és l’últim dia.

  19/01/2018
 • Hebert Parodi

  La nostàlgia ven, ho veiem en tants i tants monòlegs clònics, i és que a tots se’ns dibuixa un somriure quan recordem les sèries, cançons, ídols, modes… de la nostra adolescència i infantesa. COBI, CURRO Y NARANJITO apel·la a la dels 80 i 90 d’una manera molt original. The Feliuettes i Gerard Sesé són 3 germanes i mitja que busquen el seu pare, l’home darrere les mascotes d’aquells anys. A partir d’aquí, mil i una referències a raig, cantades, explicades, ballades… que de seguida connecten amb l’espectador. Cert, la història passa a estones a segon o tercer pla però és impossible no gaudir d’una bona estona enmig d’aquesta gamberrada, amb tocs d’humor anglès aparentment sense cap ni peus i amb esperit de pallassos. Elles són les primeres a jugar, a riure’s de tot i d’elles mateixes i clar, ja estàs dins del joc somrient sense parar i amb la sensació que vas viure tot el que es cita de la mà de tots ells.
  Les cançons funcionen bé (música en directe!) i han hagut de fer mans i mànigues perquè les lletres siguin eslògans publicitaris, per exemple., sense que aquesta “banalitat” amagui les bones veus.

  En resum: ideal pels de la trentena i quarantena, reviure l’època idealitzada (que ara ens avergonyeix) de la mà de Laia Alsina, Laura Pau, Maria Cirici i Sesé. Un divertiment. Us sembla poc?
  Pels covards com jo: havia llegit sobre la participació del públic i gairebé no hi vaig per això. Res de res. La interacció és que t’ho passes molt i molt bé. Que és molt.

  16/01/2018