Tot el que necessites per anar al teatre

Espectacle músic-teatral basat en el llibre de microrelats del mateix títol de Daniel Higiénico.

SINOPSI 

Charlie Pastafiori, el famós capo de la màfia de Chicago, ha comprat un petit teatre al barri del Raval de Barcelona per instal·lar el seu Club Columbia. Don Pastafiori es va veure obligat a traslladar-se a Europa pels seus problemes amb el FBI, que l’acusa de pertinença a banda criminal, tinença il·lícita d’armes i de la desaparició de trenta-vuit artistes de varietats. Curiosament tots han treballat alguna vegada en el seu local.

El club de Don Pastafiori, abans d’instal·lar-se a Barcelona, ha passat per Chicago, Nova York i Paris, on va succeir alguna cosa similar… La Interpol ha bloquejat tots els seus comptes en paradisos fiscals i ha dictat ordre de crida i cerca, però Pastafiori ha aconseguit asil polític a Espanya després de negociar amb les seves autoritats, que veuen en ell i el seu famós club, noves possibilitats per al turisme, motor de l’economia del país.

El nou espectacle del club Columbia comptarà amb grans estrelles del món de les varietats com Ángela Morguensen, la gran cantant de swing i el gran tenor italià Ronco Anginas, que ja ha confirmat la seva assistència.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració