Clicks

Clicks és un espectacle musical en clau d’humor que repassa les cançons més escoltades de l’actualitat mitjançant un format modern i divertit.

Quatre intèrprets porten a escena una variada selecció dels vídeos més visitats de Youtube des d’un punt de vista original i diferent, versionant la música amb més èxit del mainstream. Cançons d’artistes com Coldplay, Maroon 5, PSY o Bruno Mars, s’enllacen amb diàlegs frescos i divertits, llançats de forma ràpida i directa, on els actors tractaran i parlessin sense embuts sobre les qüestions que afecten els joves d’avui.

Video

Valoració espectadors
 • Sandra García Jiménez
  Sandra García Jiménez

  Gracias al concurso que gané aquí, he podido disfrutar de una velada de teatro genial. Reímos mucho y nos divertimos. Sin duda un espectáculo que recomendaré. Gracias de nuevo!

  18/05/2015
 • Marta

  Els artistes ho fan molt bé i la idea és original. És un espectacle sense gaire guió de fons, però ens ho vam passar bé. Gràcies per les entrades!

  18/05/2015
 • Jordi Escrigas Jordà

  En primer lloc moltes gràcies per les entrades. Vem passar un molt bona estona. Una obra diferent, distreta, per riure… amb unes veus espectaculars. Al principi sembla que es farà llarga, però poc a poc vas entrant al joc de l’espectacle i acabes participant. Per cert, original finaaaall !! Enhorabona !!!

  18/05/2015