Tot el que necessites per anar al teatre

Claire Ducreux i Mayte Martin

Els universos creatius d’aquestes dues grans artistes, Claire Ducreux i Mayte Martin, es troben al servei de les emocions al segon cicle Escenes de L’Auditori de Barcelona.

SINOPSI

“Ningú ha de quedar-se sense haver vist alguna vegada la bellesa que és capaç de crear una dona menuda d’ànima exquisida i il·luminada i amb una capacitat excepcional per tocar el cor de la gent…”.

Amb aquestes paraules descrivia la cantaora Mayte Martin a la ballarina Claire Ducreux després de composar-li un tema per a un dels seus treballs. D’aquest encontre neix aquest espectacle. Els universos creatius d’aquestes dues grans artistes es posen al servei de les emocions.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Espectacle ple de emocions, tendressa i senzillesa. unes trobades dintre un parc son la excusa per compartir amb aquest mateix espai ,la veu calida de Mayte Martin al servei de unes cançons,seves la majoria, que ens parlen del desamor i del record, tristes i esperançades a la vegada.Al seu costat Claire Ducreaux, que hem va fer venir a la memoria la mitica canço Noia de porcelana, pro a diferencia de la de Pau Riba amb una especial delicadessa i humanitat que transmet una tendra proximitat, no sols amb els dos espectadors escollits per compartir amb ella,una estona al escenario sino amb tot el public que nomes notant la seva mirada i seguinla amb els seus moviments, tens la sensaçio de estar amb ella amb aquest imaginari i bonic parc.En conjunt un espectacle ple de sensibilitat,poesia i bon gust,malgrat tot hem va quedar la sensaçio de que podia ser, encara millor i que posiblement ens varem trobar devant de un atractiu esbós de una futura colaboraçio encara mes conseguida.Enhorabona a Claire i a Mayte

    16/01/2016
  • Avui a l´ Auditori he gaudit d’aquest nou espectacle de Claire Ducreux i Mayte Martin. Una encertada escenografia ambientada en un parc a l’aire lliure i on Claire, una vegada més m’ha omplert d’emoció. Aquesta dona menuda i de cos fràgil et transmet tanta delicadesa i tendresa que us asseguro que sortiria a fer-li una abraçada. Genials els dos moments que amb la complicitat de dos espectadors i amb un gust exquisit et treu un somriure i et relaxa una mica del que estàs vivint. Després Mayte Martin acompanyada de guitarra i sis músics, presenta les seves noves cançons, veritables poemes, amb una interpretació com sempre magistral. Les dues últimes peces les interpreten conjuntament Claire i Mayte, un altre moment fantàstic que al meu entendre crec que hauria de repetir-se durant tota l’actuació de la cantant o sigui mentre Mayte presenta les seves cançons Claire en l’escenari que hi ha al fons delectar-nos amb els seus pausáts moviments. Encara que per a aquests tres dies les entrades estan exhaurides, si programen noves dates cosa que espero, és imprescindible veure-ho.

    16/01/2016