Tot el que necessites per anar al teatre

Circo Raluy Legacy: #TheMagicFormula

Circo Raluy Legacy: #TheMagicFormula

#TheMagicFórmula és el nou show del Circo Raluy Legacy. Un renovat espectacle que combina l’essència del circ, amb la màgia, la diversió i l’emoció: una fórmula única que sedueix a la gent gran i fascina als més petits i que manté l’essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

Sinopsi

Qui va dir que les fórmules màgiques no existeixen? Pregunteu a Lluis Raluy que, a més de ser el patriarca de la família, entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques. Lluis ha volgut compartir amb els espectadors la seva fórmula més transcendent: #TheMagicFórmula.

Una fórmula que es manifesta en tota la seva esplendor en aquest nou espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls tot just seran capaços d’assimilar o números que ens faran estar en suspens.

Un show fascinant que combina la tradició i l’esperit del circ més autèntic amb les últimes innovacions tècniques i artístiques.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
L’origen de la família Raluy: un viatge a través del temps i la història del circ

L’origen de la família Raluy: un viatge a través del temps i la història del circ

Fa 5 dies

La història de la família Raluy té tots els ingredients d’una pel·lícula de Hollywood. De fet, les seves centenàries caravanes i el seu circ-museu van ser, l’any 2011, escenari de […]