Tot el que necessites per anar al teatre

Catalunya Aixeca el Teló 2020

Un món ple de teatres plens”, aquest serà el lema de Catalunya Aixeca el Teló, la gala de presentació de la temporada teatral que organitza cada any la patronal de sales i teatres, ADETCA, conjuntament amb els Teatres Públics de Barcelona l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).

La gala, que estarà coproduïda per l’equip d’El Terrat i El Mago Pop, estarà presenada pel mateix il·lusionista, Antonio Díaz, i per l’actriu i presentadora Sílvia Abril.

Sinopsi

El Teatre Victòria serà l’epicentre d’una nit màgica on, com sempre, volem fer que res no sigui impossible. I per això, comptem amb la complicitat de teatres d’arreu de Catalunya per a omplir cada racó del nostre país de cultura. De teatre, arts de carrer, teatre familiar, circ, dansa… i ho farem espectacular, perquè no sabem fer-ho d’una altra manera. Per a que la gala sigui, en si mateixa, un gran espectacle que deixi bocabadat a tothom, i amb ganes de veure més i més… a les nostres platees.

És moment de tornar a somniar! És moment d’actuar! Tornem a OMPLIR ELS TEATRES!!!


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Antonio Díaz, El Mago Pop, i Sílvia Abril presentaran la gala Catalunya Aixeca el Teló

Antonio Díaz, El Mago Pop, i Sílvia Abril presentaran la gala Catalunya Aixeca el Teló

3 setembre 2020

“Un món ple de teatres plens”, aquest serà el lema de Catalunya Aixeca el Teló, la gala de presentació de la temporada teatral que organitza cada any la patronal de […]