Tot el que necessites per anar al teatre

Carrousel

Carrousel

Carrousel (O l’avarament de la balena) és un espectacle escrit i dirigit per Carla Torres Danés i protagonitzat per dues joves adolescents que posaran al límit la seva amistat.

Sinopsi

Dues adolescents es troben a les urgències d’un hospital, mentre una d’elles espera saber el veredicte sobre si ha contret alguna malaltia de transmissió sexual, després d’haver jugat al carrousel.
Què li diríem a la nostra millor amiga, si hi poguéssim tenir una conversa, després de la seva mort? Quines preguntes li faríem, si sabéssim del cert que tenia problemes amb la vida? És l’amor prou poderós per esborrar les fronteres entre la mort i la vida?
L’adolescència -primer pas de l’abandó de la infantesa per formar part de l’adultesa-,  és una etapa on els desitjos conviuen amb la por, i la construcció de la identitat individual amb la necessitat de pertinença al grup. El joc de La ballena azul, el bullying, la salut mental, els límits de l’amistat (i tants altres temes) treuen el cap de matinada, en una sala d’espera estranya, on tot i tothom hi és absent, tot i tothom excepte elles: la Mire i la Xènia, que es diran allò que mai no van ser capaces de dir-se per combatre el fred de la vida.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració