Tot el que necessites per anar al teatre

Caminando entre dinosaurios

Caminando entre dinosaurios

T’apassionen els dinosaures? No et perdis Caminando entre dinosaurios perquè les criatures més impressionants cobraran vida davant els teus ulls al Palau Sant Jordi.

Sinopsi

Els dinosaures arriben a Barcelona. Les criatures més impressionants que han existit a la terra cobren vida davant dels teus ulls en una producció que compta amb tecnologia d’última generació per crear un impressionant espectacle en viu de dinosaures.

Dissenyadors de tot el món han treballat amb científics per crear 18 criatures a mida real, ¡incloent el temut Tiranosaure Rex!

Els veuràs caminar, els sentiràs rugir i lluitar per la seva supervivència i supremacia en una superproducció de qualitat cinematogràfica però en viu!

Caminando entre dinosaurios, un espectacle únic al món per a tota la família.

Informació important

Obertura de portes aproximadament una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Els nens nascuts després l’1 de juliol de 2016 no necessiten pagar entrada però tampoc podran ocupar un seient.

Mobilitat reduïda: En tots els nostres espectacles disposem de zones destinades a persones que posseeixin algun tipus de mobilitat reduïda. Aquestes zones tenen un preu diferent (depenent del recinte en cada ciutat) i únicament poden accedir la persona amb mobilitat reduïda i un acompanyant. Recorda que no pots adquirir entrades de mobilitat reduïda si no tens problemes de mobilitat.

Menors d’edat: Els menors de 16 anys no poden accedir al recinte sense un adult responsable. Els menors compresos d’entre 16 i 18 anys, hauran d’acudir amb una autorització signada pel seu Pare / Mare o Tutor a càrrec, d’acord poden assistir sols. En cas de no complir amb el que s’ha esmentat, l’organització es reserva el dret a denegar l’entrada al recinte.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració