Tot el que necessites per anar al teatre

Barcelona (contra la paret)

Barcelona (contra la paret)

3 personatges, 3 històries i 1 ciutat.

Un relat possible de la nostra Barcelona viatjant del documental a la ficció.

“Barcelona, capital de Catalunya, ha estat sempre un símbol de llibertat i de progrés. Ciutat de convivència, feta en la pluralitat i en la diversitat, ha projectat al món la seva capacitat d’iniciativa, la seva vocació de modernitat i el seu compromís solidari en la construcció d’un món en pau, basat en el respecte i la tolerància. Barcelona, bressol de cultures, ha estat i vol ésser un exemple en la defensa dels drets humans i dels pobles.” (Extret de la Carta Municipal de Barcelona)

Però a Barcelona hi ha la Comissaria de les Corts, i hi ha hagut el 4f, i l’assassinat de Juan Andrés Benítez, i els morts al CIE, i els contrastos socials i de classe. Si vas a una manifestació a Barcelona, pots tornar amb un ull rebentat. A més de “guiris”, també hi ha “invisibles”, i dissidents represaliats, i qui viu en la misèria.

I també hi ha festes, com la d’aquesta nit. Vens?

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Nil Martín

    Una proposta diferent, molt trencadora i interessantíssima. Lali Álvarez ens convida a gaudir d’una festa (amb birra gratis inclosa) per parlar de la nostra ciutat, Barcelona, i dels punts foscos que s’amaguen darrere la imatge idealitzada que se’n vol donar. Basada en casos reals de violènvia policial, interpretada amb talent i plantejada amb molta creativitat, apel·la directament al públic i posa la pell de gallina. No us la perdeu.
    Moltíssimes gràcies TB per les entrades!

    09/12/2017