Bach to the future 1.0

A partir de 22,00€
Comprar Entrades

Bach to the future 1.0 és un espectacle interdisciplinari de música i teatre físic que ens transporta a un nou univers generat per la col·lisió entre Johann Sebastian Bach i la intel·ligència artificial.

Sinopsi

La música de Bach ens convida a reflexionar sobre la humanitat i la seva capacitat de creació artística, l’ego, el concepte de transcendència i la fe.

Aquest és un projecte de Cia. RAU, de creació especialitzada en el desenvolupament de projectes artístics en els quals la poètica de la música i el teatre físic es relacionen i aporten una mirada particular i crítica de la realitat. Aquesta vegada col·labora amb Lo Desconcert, col·lectiu emergent amb seu a Alemanya que està dedicat a la reinterpretació de la música antiga i contemporània. En el procés de creació s’ha comptat amb la complicitat del Bachcelona Festival, que produeix l’espectacle; d’Artificia, plataforma barcelonina dedicada a democratitzar la intel·ligència artificial i els seus usos, i dels investigadors de Goldsmiths, Universitat de Londres, Matthew Yee-King i Mark d’Inverno.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Grec, obert a la ciutat: 9 espais que es transformen en escenari

El Grec, obert a la ciutat: 9 espais que es transformen en escenari

Fa 3 dies

El Grec no només es pot veure a Montjuïc o dins dels teatres. El festival cada any s’obre a la ciutat i porta la cultura per molts racons de Barcelona, […]