Auca del Born

Auca del Born

La inauguració oficial del Tricentenari BCN coincidirà amb la del Born Centre Cultural, un equipament cultural polivalent que s’erigirà en epicentre dels actes commemoratius. L’Auca del Born serà l’espectacle que donarà el tret de sortida a tot un any de celebracions. No hi pots faltar!

Jordi Casanovas, un dels talents de l’actual dramatúrgia catalana, és l’autor i director d’Auca del Born, un enfilall d’escenes ràpides i simultànies que, a la manera d’una auca, perfilen la vida al Born en dos moments històrics: el 1700, d’una banda, i de l’altra el 1876, l’any d’obertura del mercat.

En total seran 48 escenes breus, interpretades per més de 30 actors situats en diferents punts del jaciment i de les passarel·les que l’envolten. La jove parella protagonista introduirà el públic en la vida de les famílies del barri abans del 1714; de la seva mà, descobrirem els seus oficis, l’afició a la festa i al joc o la seva aferrissada defensa de valors com la tolerància o la llibertat.

Auca del Born és, en definitiva, un homenatge als ciutadans que van viure i lluitar en un barri optimista i vital. Els espectadors, a peu dret, aniran desplaçant-se pels balcons del centre guiats pels personatges de la funció, per tal d’observar les escenes des del millor angle.

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle
Recomanacions Teatre Barcelona
Espectadors/es
 • Gema MoraledaGema Moraleda
  Teatre Barcelona
 • David Elfa NovoaDavid Elfa Novoa
  Teatre Barcelona
 • Carles Armengol GiliCarles Armengol Gili
  Teatre Barcelona
 • Jordi IglesiasJordi Iglesias
  Teatre Barcelona
 • Francesc Esteve i TomàsFrancesc Esteve i Tomàs
  Teatre Barcelona
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO