Arbres

“Arbres representa la primera col·laboració entre Marc Artigau i La Virgueria, i esperem que sigui l’inici d’un viatge conjunt que ens traslladi a diferents indrets a través d’un univers comú d’imatges i paraules.

L’atzar ens van dur a passar l’estiu de 2013 llegint les paraules que el Marc havia utilitzat per explicar textos tan màgics com Les sense ànima o Formigues, entre d’altres. Aquest va ser el nostre primer contacte i el generador de la història que us expliquem. Arbres, en aquells moments encara una idea sense títol ni final, és avui un text captivador, que segueix la línia de treballs anteriors del seu autor i que resulta especialment atractiu per la companyia ja que uneix la poesia textual i la imaginació en un format quasi de conte. Un conte per ser explicat, viscut i reflexionat.

El text que el Marc ens brinda ens permet seguir explorant el nostre llenguatge basat en la poesia visual i l’energia dels actors. Ens permet establir un punt de partida a la Terra en direcció a la Lluna, de l’alba a la matinada. Explorar els límits de l’ésser humà i d’allò que és capaç de fer per trobar, o perdre, el seu lloc al món.” La Virgueria

SINOPSI

En un racó del bosc, entre petons i esgarrapades, sembla que la Lluna és atacada per la seva parella. L’únic que ho ha vist és en Llorenç, que fa temps que la persegueix en secret. Amagat darrere d’un arbre, contempla l’escena i fuig corrents quan veu com la nit es precipita. Esbufegant, arriba al seu cotxe i, perdut pels nervis, en un mal revolt té un accident. A partir d’aquí les vides de tots els personatges faran un tomb de manera irreversible, de tal manera que les identitats es barrejaran i ja serà impossible saber qui és qui.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Maribel Marín

  Una posada en escena que no acaba de transmetre tot el que suggereix el text.
  Sentint el conte imaginava un bosc amb llum de lluna i no aquell fum que hem respirat una bona estona (no sé si molt saludable).
  Tot i així, val la pena anar-hi. Incita a parlar de teatre…

  23/11/2014
 • ANNA Casellas

  Un text intrigant smb una interpretación i dirección formidables, no us la perder.

  11/11/2014
 • Josep Comin

  Meravellosa.
  L’obra t’atrau des de el primer instant i va pujant l’interés fins un final inquietant.
  L’escenografia i els actors son formidables.
  Molt recomenable

  11/11/2014
 • nora

  Imprescindible. No us la perdeu. Gràcies a La Virgueria per aquestes propostes. Un text preciós molt ben posat en escena.

  10/11/2014
 • jordi

  Poesia sensorial. Preciosa i cuidada posada en escena. Brillant banda sonora. Grans interpretacions dels tres actors. Una història que t’atrapa des del primer moment. Impecable.

  10/11/2014
 • oscar llobet

  Genial trobar la clariana entre els Arbres.

  10/11/2014
 • Raquel Pujol del espino

  Una gran experiència!!

  10/11/2014
Articles relacionats

Un bosc sense arbres per amagar-se

5 novembre 2014

La Virgueria converteix la Sala Beckett en un bosc per presentar-nos Arbres, un thriller poètic sobre la identitat, l’atzar i la mentida. En parlem amb el seu autor, Marc Artigau, […]