Tot el que necessites per anar al teatre

ARA

Una obra de teatre de nova dramatúrgia inspirada en fets reals. Una mare, una filla i unes memòries ens transporten a una vida d’emocions silenciades.

SINOPSI

“Jo a la Bisbal ho tenia tot: una vida prou fàcil i tranquil·la. Crec que allò era la felicitat. Però no vaig entendre el mal que podia arribar a fer la soledat fins que vaig ser a Barcelona, amb la guerra. La vida se’m va escapar de les mans. Deixo escrita la meva història perquè em mereixo que se sàpiga la veritat i jo ara ja no puc explicar-la”.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Un petit regal.

  ARA és una mostra del inmens talent emergent del jovent en les arts escèniques. Tant la direcció i guió de Gisela Saló que presenta un ventall de diferents recursos teatrals.

  Josep de Font, Paula Arbós i Marina Mulet i Gayà destaquen com actors. I la veterana Jesus Andany qui demostra la seva experiència teatral.

  El vestuari a mans de Sònia Masuda (qui també mostra versatilitat com a actriu com a dos petits personatges a l’obra) i Ariadna Illan està totalment detallat i t’ajuda a tornar enrera al temps dels nostres avis.

  Ideal per a tot mena de públic.

  05/02/2016
 • Una deliciosa història enmarcada en la època dels nostres avis, que ens recorda com van haver de viure el dia a dia de la guerra i sobretot, ls consequències de tanta gent que van haver de sofrir la separació forçosa.

  La música en directe t’acompanya en el transcurs de la història i et fa viure cada moment des del punt de vista dels protagonistes.

  Una bonica manera de mantenir la memòria històrica de Catalunya i Espanya.

  02/02/2016
 • Una trama trepidant d”amor i desamor.

  02/02/2016
 • Una història preciosa, explicada amb l’amor, el tacte, l’elegància i la senzillesa d’un equip molt jove. Estic contenta d’haver-hi anat. Us la recomano. La música en directe de piano i guitarra acompanya la història de la Teresa (la protagonista) des del seu inici. Una banda sonora creada especialment per l’obra, que ajuda a endinsar-nos en la història, subtilment, poquet a poquet.
  Molt ben interpretada.
  No us deixarà indiferents, fa que pensar. Fins el 7 de febrer!

  02/02/2016
 • Emocionant història que t’enganxa fins al final!

  02/02/2016
 • Molt Bona

  23/01/2016