Tot el que necessites per anar al teatre

Antonia San Juan: Lo malo de ser perfecto

Antonia San Juan: Lo malo de ser perfecto

Lo malo de ser perfecto és una comèdia aguda que combina humor, diàlegs punyents plens d’ironia i sarcasme en un text ple de sorpreses dirigit per Antonia San JuanActriu, directora de cine, monologuista, guionista i productora espanyola coneguda per les seves aparicions a pel·lícules com Todo sobre mi madre, sèries com La que se avecina i programes com El club de la comèdia, a més de diverses obres teatrals.

SINOPSI

Un viatge al voltant de la parella, l’amistat, la seducció, la família, on l’esperit de la directora es deixa entreveure a cada paraula, en cada gest, fins i tot a cada silenci. Una galeria de personatges inigualables en què el públic reconeixerà des del principi al seu cunyat, la seva sogra, el seu veí, la seva amiga íntima… Tot això es combina a la perfecció amb cançons en directe que Antonia San Juan enllaça d’una manera encertada, interpretades per l’actor i cantant Félix Navarro. Completa el trio l’actor Luis Miguel Seguí.

 

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Antonia San Juan: “La meva lluita és per la supervivència entre tanta estupidesa”

Antonia San Juan: “La meva lluita és per la supervivència entre tanta estupidesa”

13 febrer 2017

L’actriu i directora Antonia San Juan, amb més de trenta anys de carrera a l’esquena, torna als escenaris catalans amb Mi lucha, el seu quart espectacle unipersonal. Llenguda, seductora, emocional i […]