Tot el que necessites per anar al teatre

All in

La companyia Atresbandes, habitual del Festival TNT i reconeguda internacionalment amb premis als festivals de Kosovo i Birmingham pels seus anteriors espectacles (Locus Amoenus, Solfatara, A l’altra banda i El señor de los arreglos), torna al Festival TNT per estrenar All In, la seva última creació.

Influenciats per una quantitat indigerible de disciplines i referents propis de la cultura occidental, el grup qüestiona tot el que ens envolta i defensa un teatre laboratori on el procés de creació col·lectiu és fonamental.

Utilitzada com a jugada final en una partida de pòquer o com a eslògan de la marca esportiva Adidas, All In també és el nom d’un conegut local d’striptease situat al Boulevard Clichy de París, un hostal als afores de Berlín i un restaurant de la zona alta de Barcelona.

L’expressió serveix per a tot i per a no res. Per a la companyia, amaga un gran buit però també engloba a la perfecció els conceptes de totalitat i totalitarisme: des dels himnes nacionals fins als sistemes aparentment més innocus de control social.

All In presenta el recorregut d’un individu per diferents mons inspirats en la pròpia expressió anglesa: una discoteca, una escola d’anglès, un programa d’autoajuda i un magatzem. Aquests mons són la representació poètica de les crisis existencials que un individu ha de passar pel simple fet de ser-ho. En ells s’explora la dificultat d’esdevenir veritablement un individu en una de les societats més individualistes (occident) i la relació d’aquesta individualitat amb la massa.

La peça és un passeig salvatge per mons aparentment inconnexes i situacions quotidianes, vivències comunes, reconeixibles i compartides, que prenen un gir inesperat cap a l’absurd.

 

Una coproducció de HOME (Manchester) i Festival TNT – Terrassa Noves Tendències amb el suport de Sala Baratza i la Beca CONCA de recerca i creació 2015.

Projecte en residència a CC Navas, Espai Maragall, Casa de las Artes, La Inútil, Sala Hiroshima i Lighthouse Poole


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració