Tot el que necessites per anar al teatre

Acosos y derribos

Acosos y derribos

El VII Cicle de Companyies en Xarxa apropa les propostes de les companyies més solvents i amb més recorregut del circuit teatral independent de l’estat. Un total de nou companyies ens oferiran una mostra de les diferents tendències i maneres d’entendre l’experimentació en les arts escèniques, presentant un ampli ventall de llenguatges i tècniques que van del teatre físic al teatre documental, passant pel circ, la performance i les arts del moviment.

Acosos y derribos

Parlem d’un final de festa. Del moment final de la festa en tots els sentits. La que veiem en escena físicament serà la del final d’una gran festa a les 4 del matí quan ja camines desorientat i no saps com pots haver arribat a aquest estat. I la metafòrica és on ens mourem a nivell discursiu: el final de la festa de la societat espanyola, de la societat occidental, d’una forma de vida decadent, colonialista, imperialista… al final de la gran festa. I després de la festa què? Això és el que descobriran també els actors. El després és sobre les ruïnes, sobre l’ensorrament hi ha la boira i el que hi ha darrere de la boira fa por.

Acosos y derribos és una proposta de paraula. I per mitjà de la paraula descobrir imatges i a través d’elles redescobrir el present, l’ara i ací. I dins de l’ara i ací descobrir-nos com a passejants d’una ciutat que reflecteix diferents moviments socials. Aquesta proposta escènica passa per l’escriptura i reescriptura constant, obsessiva, duradora de dos creadors que llancen paraules al buit i en aquest buit ensopeguen amb una primera pedra que donarà inici a l’efecte dominó que anirà tombant tot allò que toque.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració